Zonnebril op sterkte

Heeft u een bril nodig? Dan is het handig om daarbij ook een zonnebril op sterkte te nemen. Vooral tijdens het autorijden is een zonnebril handig. Zeker bij een laagstaande zon is een zonnebril zelfs onmisbaar. Met een zonnebril wordt fel licht gedempt en worden uw ogen beschermd tegen de UV-straling van de zon. Bent u op zoek naar een zonnebril op sterkte? Dan bent u bij optiek van Gijzen aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het aanmeten van enkelvoudige zonnebrillen tot multifocale zonnebrillen. We geven u daarbij ook advies welk montuur u het beste kunt uitkiezen om op sterkte te laten maken. 

 

Diverse monturen 

Wilt u een zonnebril op sterkte, dan kunt u kiezen uit verschillende monturen. In principe kunnen in bijna alle normale monturen die wij in de winkel hebben hangen, zonneglazen op sterkte gezet worden. Echter bij sommige monturen zullen wij u adviseren om dit niet te doen. Zo is het lastiger om in grote zonnebrillen glazen op sterkte te zetten. Laat uw zonnebril op sterkte maken bij Van Gijzen in Tilburg en kies uit modieuze zonnebrillen van kwaliteitsmerken. Bijvoorbeeld een Serengeti zonnebril of een Ray- Ban zonnebril. Naast Ray-Ban en Serengeti vindt u bij ons ook zonnebrillen van de merken Lafont, Cazal legends, Liu Jo en Carven.

Keuze uit verschillende soorten glazen

Bovendien kunt u bij onze optiek kiezen uit verschillende soorten glazen. Bijvoorbeeld polariserende glazen, dit zijn glazen die helpen lichtweerkaatsing te voorkomen. Het merk Serengeti is gespecialiseerd in gepolariseerde lenzen. Daarnaast  hebben wij ook glazen met spiegelcoating in ons assortiment. Door de reflecterende coating zijn uw ogen niet zichtbaar. Glazen met spiegelcoating geven uw zonnebril een sportieve uitstraling.

De glazen voor een zonnebril op sterkte zijn zowel enkelvoudig als multifocaal verkrijgbaar. Daarnaast zijn onze brillenglazen onder te verdelen in vijf categorieën, van weinig (0 – 1 – 2) tot veel bescherming (3 – 4). Afhankelijk van de situatie waarin u de zonnebril wenst te dragen, geven wij u graag advies welk soort glazen het beste passen bij uw levensstijl.

Heeft u vragen over onze zonnebrillen op sterkte? Kom dan eens langs in onze optiek in Tilburg voor een vrijblijvend gesprek of uitgebreid advies.