Serengeti zonnebril

Bent u op zoek naar een zonnebril van hoge kwaliteit? Kies dan voor een zonnebril van het merk Serengeti. In onze collectie vindt u een uitgebreid assortiment Serengeti zonnebrillen. Het merk Serengeti bestaat al sinds 1984. In de eerste jaren werden de brillen geproduceerd door Corning Incorporated. Na enkele jaren werd het merk overgenomen door Bushnell Corporation. Serengeti onderscheidt zich van andere merken doordat ze een duidelijke focus hebben op het beschermen van de ogen. 

 

Zo is Serengeti gespecialiseerd in gepolariseerde en fotochromische lenzen. Gepolariseerde lenzen helpen lichtweerkaatsing te voorkomen. Ze zijn namelijk zo ontworpen om de schittering van oppervlakten zoals water en sneeuw  te filteren. Door deze glazen kunt u rustiger kijken en ziet u details daardoor beter. Gepolariseerde glazen zijn vooral handig tijdens het sporten, autorijden en op het water. Een fotochrome lens verandert van kleur als ze wordt blootgesteld aan licht met ultraviolette stralen zoals zonlicht. De brillenglazen van Serengeti zijn meekleurend en werken contrastverhogend. Daarnaast staat Serengeti bekend om haar Spectral Control techniek. Door middel van deze techniek raken uw ogen minder snel vermoeid. Dit komt doordat hinderlijk blauw licht wordt weggefilterd. Blauw licht is daarnaast erg schadelijk voor de macula, dit is het deel van uw ogen waarmee u het scherpste zicht ervaart. Door deze technieken zijn Serengeti zonnebrillen uitstekend om mee te autorijden.  Naast de vooruitstrevende technieken zijn de modellen van Serengeti ook nog eens stijlvol en volgens de laatste modetrends.

Serengeti zonnebril op sterkte

Het is ook mogelijk om een Serengeti zonnebril op sterkte te laten maken. Wilt u een Serengeti zonnebril op sterkte laten maken? Kom dan langs in onze optiek in Tilburg, wij helpen u bij het uitzoeken van een mooie zonnebril die goed aansluit bij de grootte en vorm van uw gezicht.

Serengeti zonnebril dames / heren

In onze collectie vindt u een aantal mooie Serengeti zonnebrillen speciaal voor dames of heren. Wilt u graag één van onze Serengeti zonnebrillen passen? Kom dan eens een kijkje nemen in onze optiek in Tilburg. Er zijn ook een aantal zonnebrillen die zowel voor heren als voor dames geschikt zijn. Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte zonnebril.