Zonnebrillen

Bent u op zoek naar een mooie zonnebril die bovendien goed past? Zowel voor gewone brillenglazen als voor zonnebrillen bieden wij verschillende type glazen die aansluiten bij uw behoeften. Ook kunnen wij u een multifocale zonnebril aanmeten.

In ons assortiment vindt u voornamelijk zonnebrillen van Serengeti en Ray-Ban. Bent u op zoek naar een zonnebril op sterkte? Maak dan een afspraak en kom langs in onze winkel. 

 
 

RayBan Cazal legends Carven Serengeti Lui-Jo zonnebrillen Tilburg

Collectie zonnebrillen

In de collectie zonnebrillen van Van Gijzen staat kwaliteit voorop. Wij verkopen alleen brillen die comfortabel zijn, goed af te stellen zijn op de vorm van uw gezicht en hoogwaardige glazen hebben.

U vindt bij ons misschien geen houten monturen of brillen van zwaar kunststof, omdat deze niet goed op maat af te stellen zijn, maar als u eenmaal kiest voor een kwalitatief hoogwaardige zonnebril zult u nooit meer anders willen. 

Leveranciers zonnebrillen Tilburg

In onze collectie vindt u zonnebrillen van leveranciers en merken die gespecialiseerd zijn in het maken van brillen. Naast het bekende en zeer populaire Ray-Ban informeren wij u graag over zonnebrillen van het Amerikaanse merk Serengeti.

Serengeti zonnebrillen

Serengeti ontwerpt zonnebrillen met een duidelijke focus op het beschermen van uw ogen. Zo zijn zij bijvoorbeeld gespecialiseerd in gepolariseerde en fotochromische lenzen. 

Zonnebrilglazen van Serengeti zijn meekleurend en werken contrastverhogend. Een speciaal door Serengeti ontwikkelde techniek, Spectral Control, zorgt ervoor dat uw ogen minder snel vermoeid raken doordat hinderlijk blauw licht wordt weggefilterd. 

Ook de monturen worden door Serengeti zorgvuldig ontworpen. Gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen zijn Serengeti monturen zeer licht van gewicht en bijzonder comfortabel. Bovendien kunnen ze precies afgesteld worden op de vorm van uw gezicht. Een Serengeti zonnebril is ontworpen volgens de laatste modetrends.

Ontworpen door opticiens

Naast Ray-Ban en Serengeti vindt u bij ons onder andere zonnebrillen van de merken Lafont, Cazal legends, Liu Jo en Carven. Enkele van deze merken zijn zelfs ontworpen door opticiens. Zij weten precies waar ze op moeten letten bij het ontwerpen van een goede bril en houden veel rekening met de pasvorm en de mogelijkheid om een bril goed af te stellen.