Over ons

De geschiedenis van Van Gijzen gaat al bijna honderd jaar terug. Jarenlange ervaring en betrokkenheid bij de stad Tilburg maken van onze optiek een zaak waar klanten graag terug blijven komen. 

Op dit moment wordt de zaak gerund door Erik van Gijzen en Sotiria Alexandris. Beide zijn gediplomeerd opticien en contactlensspecialist. Erik en Sotiria worden verder bijgestaan door opticiens Guus , Marlou en optometrist Karin.  

 

Vakmanschap en persoonlijke aandacht

Kernwaarden voor Van Gijzen zijn vakmanschap, persoonlijke aandacht en kwaliteit. Wij nemen graag de tijd voor u. Daarom werken wij in principe alleen op afspraak. Zo weten wij zeker dat u alle tijd en aandacht krijgt die u verdient.

Een afspraak duurt meestal een uur. Dit geldt zowel voor oogmetingen en advies als voor het ophalen van een bril of lenzen. Want ook het afpassen van een bril en het assisteren bij het de eerste keer indoen van contactlenzen zijn zaken die wij heel serieus nemen.

De nieuwste apparatuur

Onze nieuwe zaak is uitgerust met de meest moderne oogmeetapparatuur.  Zo kunnen wij naast standaard oogmetingen ook oogdrukmetingen verzorgen en hebben wij een funduscamera waarmee wij zelfs foto’s van de binnenkant van een oog kunnen maken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld tijdig beschadigingen ontdekken.