Welkom bij Van Gijzen Opticien Tilburg

Goed zicht is belangrijk, net als er goed uitzien. En daarvoor bent u bij onze optiek in Tilburg aan het goede adres. Onze opticiens zijn namelijk hoogopgeleid op het gebied van oogzorg en kunnen u dan ook helpen wanneer u last heeft van een verminderd zichtveld. Naast het opmeten van oogfouten, kunt u bij onze optiek ook terecht voor een nieuwe bril of contactlezen, volledig aangepast aan uw wensen.

 

Goed zien én er goed uitzien

Met behulp van de nieuwste technologieën zijn onze opticiens in staat om binnen een mum van tijd oogfouten te meten. Na het herkennen van de oogfout, zullen wij u voorzien van een kundig advies. U zult zien dat u met de juiste bril of contactlezen direct weer kunt genieten van een scherp beeld op uw netvlies. Indien nodig ontvangt u ook instructies op het gebruik van contactlenzen.

Naast de praktische zaken van het bepalen van de benodigde optische middelen om uw zicht weer te verbeteren, kunt u van onze opticiens ook verwachten dat zij op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van brilmonturen, glazen en contactlezen. Een bril waar u zich prettig bij voelt, zowel qua stijl als qua materiaal, is namelijk minstens zo belangrijk als het weer scherp kunnen zien van de dingen om u heen.

Opticien Tilburg

Bent u woonachtig in Tilburg en wilt u advies van een opticien over uw zicht of wilt u een nieuwe modieuze bril? Kom dan eens vrijblijvend langs bij dé opticien in Tilburg: Van Gijzen. Onze vakkundige oogspecialisten informeren en adviseren u graag over oogzorg of over een nieuwe bril en/of contactlenzen. U bent van harte welkom om eens langs te komen in onze winkel aan de Schouwburgring 142 in Tilburg. Een telefonische afspraak maken met onze opticien in Tilburg kan door te bellen naar 013 – 737 00 08.