Een goede bril aanmeten

Als u goed om u heen kijkt ziet u dat brillen tegenwoordig op steeds meer plekken te koop zijn. Niet alleen bij een opticien kunt u terecht voor een nieuwe bril, maar ook bijvoorbeeld bij de drogist kunt u tegenwoordig voor een paar tientjes al een nieuwe bril kopen. Maar wat is nou eigenlijk het verschil? Wat kenmerkt een goede bril? Wij leggen het u graag uit.

 

Uw zichtproblemen identificeren

De opticien is natuurlijk dé specialist in brillen en weten hier dan ook veel meer van af dan bijvoorbeeld een medewerker bij de drogisterij. Zo beginnen wij als opticiens altijd met een oriënterend gesprek voordat we een bril aanmeten. Dit doen we om te weten te komen waar u zich dagelijks mee bezig houdt en wat voor zichtproblemen u ondervindt. Om samen met u de beste bril te kiezen biedt het ons vele inzichten om bijvoorbeeld te weten of u dagelijks veel leest, sport of reist.

Oogmeting met modernste apparatuur

Elk oog is uniek en daarom voeren wij altijd eerst een uitgebreide oogmeting uit. Onze moderne oogmeetapparatuur kan zelfs de allerkleinste oogafwijkingen in beeld brengen. Wij kunnen hiermee onder andere de sferische sterkte, cilinder, as en eventueel verminder contrastzicht meten.

Optimale pasvorm en draagcomfort

Na de uitgebreide oogmeting helpen wij u met het vinden van een montuur dat bij u past. Een bril die past bij uw persoonlijke stijl en de nieuwste trends, maar ook bij de vorm van uw hoofd en gezicht. Zo geniet u ook bij lang en vaak dragen van uw bril van de optimale pasvorm en draagcomfort. En dat alles gemaakt van hoogwaardige materialen voor een extra lange levensduur.

Professioneel uw bril aanmeten in Tilburg

Kortom, de opticien is niet voor niets dé specialist op het gebied van ogen. Het kost dan wel wat extra euro’s, maar wij zijn van mening dat uw ogen niet geschikt zijn om op te bezuinigen. Een bril draagt u immers iedere dag weer, jaar in jaar uit. Voor een mooie bril van kwaliteit die uw zicht weer naar de 100% tilt, bent u bij onze optiek aan de Tilburgse Schouwburgring aan het juiste adres!