Brillen Tilburg

Draagt u een bril of denkt u een bril nodig te hebben? Dan is een bril passend bij uw persoonlijkheid een must. Een bril is als een visitekaartje, het valt op en het zegt iets over uw persoonlijkheid.

Een bril vinden is dan ook niet altijd makkelijk, maar onze vakkundige medewerkers staan met veel plezier voor u klaar om u te helpen zoeken naar uw perfecte bril.

 

Brillen in alle soorten en maten

Het aanbod in brillen is enorm. Ze zijn er in vele soorten en maten. Op basis van een oogmeting zullen onze specialistische medewerkers eerst bepalen wat voor bril u nodig heeft om uw zicht te verbeteren. Is uw zicht veraf óf dichtbij niet goed, dan volstaat een enkelvoudige bril. Een multifocale bril verbetert zowel het zicht dichtbij als veraf. Maar ook met het zoeken naar een geschikte zonnebril (op sterkte) helpen wij u graag.

Onze medewerkers zijn regelmatig te vinden op diverse optiekbeurzen door heel Europa. Hierdoor zijn zij uitstekend op de hoogte van de nieuwe modetrends, ontwikkelingen en innovaties van zowel monturen als brillenglazen als lenzen. Een mooi montuur dat aansluit bij uw stijl is belangrijk, maar onze medewerkers adviseren u ook over een geschikte ergonomie en het materiaal van de diverse monturen.

seiko brillenLafont monturenOWPj.f. rey monturen Kosby & Son  Serengetti monturen

cazal eyewear     liu jo bril     carven brillen

Brillen Tilburg

Een mooie bril vinden is geen eenvoudige klus, gelukkig hoeft u er niet ver voor te reizen. Wij, Van Gijzen Opticiens, beschikken namelijk over een ruime collectie brillen in Tilburg. Onze collectie bestaat uit een groot aantal merken, zoals Ray-Ban, Seiko, Look, OWP en nog vele andere merken.

Bent u op zoek naar een geschikte bril in Tilburg? Laat dan een goede bril aanmeten bij Van Gijzen. Maak dan een afspraak door te bellen naar 013 – 737 00 08 of kom eens langs in onze winkel op de Schouwburgring 142.